Interesse in kaarten voor ICMF 2017? Dit moet u weten om kaarten te kopen voor de ICMF concerten.

Voor de online kaartverkoop maken wij gebruik van de diensten van Entranz. Per concert (en ook de passe-partout kaarten) is een online kassa waarbij u uw kaarten kunt bestellen. De verwijzingen naar de online verkoop vindt u lager op deze pagina. Wilt u liever kaartjes in een winkel kopen, dan kan dat per 15 april bij boekhandel De Kler, Langstraat 148 te Wassenaar.

Bestellen met uw eigen account
Om kaarten te bestellen dient u een account aan te maken bij Entranz. Niks bijzonders trouwens. We vragen uw naam, e-mailadres en wachtwoord, dat is alles. En u mag uw gegevens ook gelijk weer vergeten na het bestellen :-). Heeft u dit vorig jaar een account gemaakt? Dan kunt u met dezelfde gegevens uw kaarten kopen. (gegevens kwijt? Vraag dan hier een nieuw wachtwoord op)

Nog geen account?
Als u nog geen account heeft, kunt u er één aanmaken nadat u uw kaarten geselecteerd heeft.

Kaarten direct afrekenen
Er is een mogelijkheid om uw kaarten direct en online af te rekenen. Dit kan met iDeal of een creditcard. Liever zelf een overschrijving doen? Dat kan ook. Kies de optie bankoverschrijving tijdens het afrekenen. U ontvangt dan een e-mail met betalingsinstructies om uw concertkaarten af te rekenen. Na ontvangst van de overschrijving worden u de kaarten dan per e-mail toegestuurd.

Passe-Partout kaarten
Wilt u bij alle concerten tijdens het festival aanwezig zijn? Dan hebben we voor u dit jaar ook een Passe-Partout kaart als mogelijkheid. Deze kaarten kunt u vinden via de verwijzing later op deze pagina.

Meerdere concerten bezoeken
Wilt u naar meerdere, maar niet alle concerten komen? Dan kunt u per concert uw kaarten bestellen. Het is niet mogelijk om in een keer uw kaarten voor meerdere concerten te reserveren. Wel kunt u met uw accountgegevens inloggen bij de kassa’s van de andere concerten.

We verheugen ons op uw komst!

Online kaarten reserveren

Koop uw kaarten voor woensdag 17 mei
Naar de kaartverkoop


Koop uw kaarten voor donderdag 18 mei
Naar de kaartverkoop


Koop uw kaarten voor zaterdag 20 mei
Naar de kaartverkoop


Koop uw kaarten voor zondag 21 mei
Naar de kaartverkoop


Koop hier Passe-Partout kaarten
Naar de kaartverkoop