De afgelopen jaren is het ICMF uitgegroeid tot een festival bestaande uit 2 ã 3 concerten en een familieconcert voor de allerkleinsten. Irina’s vrienden komen elk jaar graag terug, mede dankzij het enthousiasme van het publiek en de vriendschap die zij hier in Wassenaar gevoeld hebben. Mocht u dit ook gevoeld hebben, dan zou het fijn zijn als u ons niet alleen met uw applaus, maar ook met uw bijdrage zou willen ondersteunen. Wij kunnen alle hulp goed gebruiken!

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop u ons kunt ondersteunen:

Vriend
€50
  • U wordt door ons op de hoogte gehouden van nieuws en informatie over het aankomende festival

  • U krijgt voorrang bij de mogelijkheid om kaarten te bestellen

Donateur
€150
  • Als donateur krijgt u 2 vrijkaarten voor het concert in de Dorpskerk

  • U wordt uitgenodigd voor een besloten bijeenkomst rondom het festival

  • U ontvangt nieuwsupdates en voorrang bij kaartverkoop

Patron
€500
  • U krijgt de gelegenheid om repetities bij te wonen

  • Als Patron ontvangt u 2 vrijkaarten voor concert in de Dorpskerk

  • Gedurende het jaar wordt een speciaal programma georganiseerd, waarvoor u wordt uitgenodigd

Het ICMF steunen!

Het ICMF heeft als stichting de culturele ANBI status. Hierdoor is er de mogelijkheid om ons fiscaal vriendelijk te steunen. U kunt via de zogenaamde ‘Geefwet’ gebruik maken van een aantrekkelijk belastingvoordeel. Als u gedurende tenminste 5 jaar een periodieke schenking geeft, kan de aftrek van de gift verhoogd worden met 25%. Dat betekent dat u daarover een jaarlijkse belasting aftrek hebt van 125%. Sinds 1 januari 2014 is er geen notariële akte meer nodig voor een dergelijke schenking. Slechts een aanmelding bij de belastingdienst is noodzakelijk!

Vriend, donateur of patroon worden?

U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL08 ABNA 0424.726.459, ten name van Stichting International Chamber Music Festival Wassenaar. Wij verzoeken u om uw contactgegevens (adres, telefoonnummer, e-mailadres) bij de overboeking te vermelden.

Zakelijk steunen

Mocht u als bedrijf geïnteresseerd zijn ons initiatief met een grotere bijdrage te ondersteunen, dan kunt u dit doen door persoonlijk contact met ons op te nemen via penningmeester@icmf.nl .