De afgelopen jaren is het ICMF uitgegroeid tot een festival bestaande uit 4 ã 5 concerten en een familieconcert voor de allerkleinsten. Irina’s vrienden zijn ondertussen ook onze vrienden en zij komen elk jaar graag terug, mede dankzij het enthousiasme van het publiek en de vriendschap die zij hier in Wassenaar gevoeld hebben. Mocht u dit ook gevoeld hebben, dan zou het fijn zijn als u ons niet alleen met uw applaus, maar ook met uw bijdrage zou willen ondersteunen. Wij kunnen alle hulp goed gebruiken!

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop u ons kunt ondersteunen:

Vriend
€50-100
  • Wij houden u regelmatig op de hoogte van het laatste ICMF nieuws en u krijgt voorrang bij het bestellen van de toegangskaarten voor de concerten.
Donateur
€150-250
  • U heeft dezelfde voordelen als de Vrienden en u krijgt eveneens een uitnodiging voor een besloten bijeenkomst voorafgaand aan het festival. Ook bieden wij u een vrijkaart voor een bepaald concert.
Patron
€500-1000
  • U ontvangt dezelfde voordelen als de Vrienden en u krijgt 2 vrijkaarten voor een concert naar uw keuze. Gedurende het jaar zult u tevens uitgenodigd worden voor een speciale muzikale soirée met violiste Irina Simon-Renes.

Zakelijk steunen

Mocht u als bedrijf geïnteresseerd zijn ons initiatief met een grotere bijdrage te ondersteunen, dan kunt u dit doen door persoonlijk contact met ons op te nemen via penningmeester@icmf.nl .

ANBI

ICMF is een culturele ANBI. Dit maakt een gift financieel extra aantrekkelijk. Bij een jaarlijkse gift gedurende minimaal 5 jaar is uw donatie aftrekbaar van uw belastbaar inkomen.

Ja ik doe mee !